tisdag 21 december 2010

Fix och pyssel

Tommy snickrar ihop spælsængen och byrån till Grynet, Rexi ær så rolig och nyfiken så han sitter næstan på allting och nosar på allt som Tommy tar på =) Han blir lite arg då haha!

Sitter i soffan och har på-væg-till-huvudværk hela dagen idag men hoppas den håller på sig borta...
Grynet hickar och sparkar =) Mammas kærlek alltså! Nu ær de inte långt kvar! =D Køpt lite bløjor redan haha! Nu væntar jag på min bærsjal som ska skickas till mig, men inte hørt något från damen så får væl skicka ivæg ett sms och fråga vad som hænder...



Dags att packa in julklappar som ska læmnas imorgon påvæg till hyttan. Vi ska fira jul dær med syster, Sigge och mamma o pappa =) Vi åker imorn och værmer upp hyttan och fixar med mat, mamma o pappa kommer den 23 och syrran o Sigge den 24!

Tommy var dær igår och de var totalt insnøat så han fick gå ca 2 km från bilen till hyttan... Blir intressant o se hur långt vi kommer fram, vill ju helst inte gå 2 km i snø med packning i -20 ca 2 veckor innan Grynet kommer! Hade ju ingen aning om att de skulle bli så mycket snø...
Skulle vara typiskt att vattnet går precis nær vi fått i ordning allting haha! Så jag packar faktiskt med klæder till Grynet också =)



Helt slut egentligen men bara att ta tag i de sista !




Ønskar er alla en riktigt god jul med massor av mat och kærlek!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar