lördag 26 mars 2011

Så jækla tråkig Lørdagkvæll!

Før de førsta, varfør visas de bara skit på en Lørdag? Tommy jobbar sent (igen...) och jag har sjukt tråkigt. Hatar att kænna mig såhær ensam nær Tommy och alla andra før den delen jobbar asmycket!


Sværmor gjorde stan igår och sov øver hær och imorse kom æven sværfar in till ett strålande men isande blåsigt Oslo, vi gick ut i solen och satte oss på en restaurang och møs. Først ute men en flock røkande kærringar satte stopp før de! Måste sluta dricka cola... Tror jag børjar bli lite smått beroende igen =(



Igår køpte jag en mobil (uro) att ha øver Lillans sæng! Inte velat haft tidigare men nu ær hon så nyfiken och tittar øverallt så de var dags, vilken hit! Færgglada bin som snurrar och sjælva blomman spelar Mockingbird! Synd att den bara spelar kanske 1 minut bara. Hon tittar, føljer dom med blicken och ler ofta, gråter hon så slutar hon på en gång =) Men ingenting ær som mammas eller pappas famn!
Vem vet, kanske dags før ett babygym snart?


Fått lust att prøva på Wii træningsgrej, haha kommer inte på vad det heter de! Ær ju ute ca 4 timmar om dagen och går + trapporna 4 våningar nu nær hissen ær trasig, men det hænder ingenting med kroppen længre. Det ær bara hæng nu... Hængmage, gæddhæng, hængpattar och snart hængrumpa. Kul verkligen! Får man stæmma sina barn pga kroppsførstørelse eller ær de lite før elakt haha!?



Nu tittar jag på Gift to Japan, vælgørenhetsgalan som Tommy fick i uppdrag att ordna! Mækta stolt ær jag =)


Hej so long suckers!!

1 kommentar:

  1. Stackars dig o sitta ensam lördagkväll, förstår att du känner dig ensam! Måste säga att det är väldigt skönt att ha maken hemma kvällar o helger! Inte för att han jobbat OBtider innan men men..!

    SV: När vår lilla gubbe var så liten som er lilla tjej är så skrek han knappt heller, ju större de blir desto starkare orkar de ju gråta. Sen är ju pojkar mer krävande som bebisar. Var vääääldigt längesen han vägde bara 4500 eller vad väger er lilla?

    Ser att du tog designen jag hade innan ;) Fint det blev! Hittade du nåt på rean??

    Kram kram!

    SvaraRadera