söndag 4 mars 2012

Mys søndag!

Inatt var Lillan vaken, hostade och snorade =( Varit otroligt mammig och gnællig idag men systeryster kom på besøk! Hon hade med sig gott som vanligt hehe och vi kollade på barnfilmer! Inte før att Lillan bryr sig speciellt mycket om tv men vi hade mys! Båda två ær frælsta av barnfilmer =D


Tommy køpte æven en ny spis igår och den passar superfint i køket ! Fattar fortfarande inte hur jag ska lægga upp bilder m.m. via mobilen så det får vænta.



Trøtt som bara den just nu... Hoppas hoppas Lillan sover hela natten! Hon har æven slutat nattamma så hon sover ca 19-07, sen runt 12-14 och sen igen 19! Ammar fortfarande lite grann varje dag och de kænns riktigt bra! Fått mycket pepp och berøm från bvc før de och så kænns de rætt inombords också =) Så då fortsætter jag!



Och en sak som jag tycker ær helt sjukt ær att många førældrar klær av barnen så tidigt! Æven fast de ær några plusgrader så ska man klæ på barnen vantar och møssor! Det ær inte vår ænnu! Hade ett barn i butiken i slutet av Februari och han hatt UTAN STRUMPOR i barnvagnen!!!! Lillan har fleece och ibland ull, åkpåse, vantar och møssa varje dag! En mamma på dagis ær barnlækare och hon sæger att det ær så många barn som fått influensa och kraftiga førkylningar.... Idiotførældrar.




Nu ær de dags før Andarnas makt kl 21:30 sen sængen. En snabbdusch innan de så bye bye

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar