fredag 8 mars 2013

Samsova??? Nej tack...

Lillan har nu i flera dagar sovit inne hos oss och aj min rygg! Hon har væl kommit på att de ær roligare att sova hos oss æn i sitt rum... Hade varit mysigt men min rygg dør långsamt och hon vaknar så sjuuuuuukt tidigt och snurrar runt och runt och runt att jag vægrar om hon inte ær dålig hehe =)

Hon har fortfarande sin spjælsæng kvar sen hon føddes men den ær så bra och hon kan inte klættra ur och då leker hon bara lite før att sen somna om! Kænns trygt att veta att hon ær dær hela tiden nær vi sover før då hør vi ingenting =)

Men vi har lust på en våningssæng som hon kan ha en liten lekhørna under =D Kan man sænka den øversta och ændra på højden allt eftersom?

1 kommentar:

  1. Emelie har aldrig sovit i våran säng som bebis, hon sov sött i sin spjälsäng, och 2 månader innan Isabelle kom så köpte vi en egen säng till Emelie i hennes rum. Det var nemas problemas, hon sov i den och var nöjd med livet :-) Men nu, för ca en månad sen så bara vägrar hon att gå och lägga sig i den, hon ska sova i mamma och pappas säng :-)
    Det kanske är nåt just i den här åldern?
    Hon somnar i våran, sen bär vi över henne i sin säng. Ibland vaknar hon på natten och ropar och är ledsen, och då hämtar vi in henne till oss.

    SvaraRadera